Obecné informace

Kongresový hotel

Restaurace Lucullus

Vstup hotelu

Salon Siesta

Hotel International Brno**** Superior

Adresa: Husova 200 / 16, 602 00 Brno, Česká republika
Tel: +420 542 122 111
Webové stránky hotelu.

Hotel International Brno se nachází přímo v centru Brna. Je obklopen historickými budovami a hradem Špilberkem s rozsáhlým parkem. Parkování je možné před hotelem a v garážích. Hotel je moderní a nadčasový. Tato funkcionalistická stavba je z roku 1962 a je zapsaná na seznam kulturních památek. Achitektura byla ovlivněna předválečným stylem Bauhaus. 

Hotel International Brno je luxusní čtyřhvězdičkový hotel s výjimečným umístěním přímo v centru Brna. Je obklopen historickými budovami a hradem Špilberkem s rozsáhlým parkem a nabízí nadstandardní parkování před hotelem a v garážích. Je moderní a nadčasový. V každém okamžiku cítíte blízkost impozantní atmosféry tepajícího mladého města v symbióze s historií, která vás překvapí.
Tato významná funkcionalistická stavba z roku 1962, zapsaná na seznam kulturních památek, byla ovlivněna předválečnou architekturou Bauhausu a částečně brazilským architektem Oscarem Niemeyerem.

Cestovní informace
Hotel se nachází v samém centru města Brna, dostupné všemi dopravními prostředky.
Autem je to pouze 15 minut a necelých 12 kilometrů od brněnského letiště nebo 10 minut chůze k hlavnímu vlakovému či autobusovému nádraží.

Jak se do hotelu International dostanete z brněnského Letiště Tuřany (Airport Tuřany)? Autobusem zn. 76 na tramvajovou zastávku Hlavní nádraží, přestup na tramvaj č. 4 nebo 12 na tramvajovou zastávku Česká.

Jak se dostat do hotelu International z Hlavního vlakového nádraží? Tramvají č. 12 do stanice tramvaje Česká.

Jak se dostat do hotelu International z Hlavního autobusového nádraží Zvonařka? Tramvají č. 12 do stanice tramvaje Česká.

Brno

Moravske náměstí

Staré město

Vila Tugendhat

Brno a Jižní Morava

Vítejte v Brně, živém srdci jižní Moravy! Brno je fascinujícím městem, které se pyšní svou bohatou historií a moderním duchem. Jako druhé největší město České republiky nabízí nekonečné možnosti pro objevování a zážitky pro každého turistu.
Historické centrum Brna je zářivým skvostem s nádhernými náměstími a úzkými uličkami plnými památek. Nezapomeňte navštívit hrad Špilberk, kdysi temnou pevnost, dnes otevřenou pro veřejnost s nádhernými výhledy na město. Katedrála sv. Petra a Pavla s její impozantní gotickou architekturou je dalšími povinnými místy pro návštěvu.
Brno však není jen městem minulosti. Je to také mladé, inovativní město plné života. Díky svým vysokým technologickým institucím je známé jako „Technologická metropole“. Navštivte Vilu Tugendhat, moderní funkcionalistickou stavbu zapsanou na seznamu UNESCO, která je ohromujícím příkladem moderní architektury.

Ať už jste milovníkem historie, kultury, krásné přírody nebo dobrého jídla a vína, jižní Morava vás nadchnou svou rozmanitostí a pohostinností.
Pro více informací navštivte (tic brno, gotobrno)

BRNO PAS
Turistická karta, která poskytuje turistům různé výhody a slevy při návštěvě památek, muzeí, kulturních akcí, restaurací, dopravy a dalších atrakcí ve městě Brně.

Ubytování

Hotel International Brno**** (kongresový hotel) V hotelu jsou rezervované ubytovací kapacity, kapacita je omezená. Rezervaci ubytování je možné provést přímo v registračním formuláři. Po rezervaci pokoje budou informace předány hotelu. Potvrzení rezervace, platební a storno podmínky budou zaslány rezervačním oddělením hotelu (reservation@hotelinternational.cz), nejpozději do 10 dní. Kapacity jsou rezervované do 30.6. 2024 nebo do obsazení hotelu. 

Kongresové ceny:
Jednolůžkový pokoj se snídaní a vč. DPH – 3000 Kč/noc 
Dvoulůžkový pokoj se snídaní a vč. DPH – 3500 Kč/noc
(cena nezahrnuje pobytovou taxu 40 Kč / den)
Hotel Continental**** 
Rezervace nutná emailem na info@continentalbrno.cz (heslo Kongres ČOS)

Kongresové ceny:
Jednolůžkový pokoj SUPERIOR se snídaní a vč. DPH  – 2450 Kč / noc
Dvoulůžkový SUPERIOR se snídaní a vč. DPH– 2850 Kč, 2650 Kč
(cena nezahrnuje pobytovou taxu 40 Kč / den)

Další možnosti ubytování v okolí kongresového hotelu

Hotel Grandezza****
Hotel Passage**** 
Hotel Avion****
Hotel Barcelo*****