17th Congress of the Czech Orthodontic Society

September 22 - 24, 2016

National House of Vinohrady, Prague, CR

Congress presentation can be downloaded here (.avi).
Final programme is available here (.pdf).
Pocket programme is available here (.pdf).


O partnerech
Invisalign

Align Technology is the leader in modern clear aligner orthodontics that designs, manufactures and markets the Invisalign® system, a propriety method for treating malocclusion. Invisalign corrects malocclusion using a series of nearly invisible and removable appliances that gently move teeth towards a desired final position. Invisalign is appropriate for treating adults and teens, supported by dedicated treatment options: Invisalign Full, Invisalign Teen, Invisalign Lite, Invisalign i7 and Vivera Retainers. Align also offers the iTero 3D digital scanning system and services for orthodontic and restorative dentistry. Visit www.invisalign.cz for more information.

ItalDent

Od roku 2002 nabízí ItalDent s.r.o. zubním lékařům zajímavé výrobky z oblasti estetické stomatologie, zejména kompozitních materiálů. Šíří svého portfolia se však snaží reagovat na aktuální potřeby stomatologů. Proto neustále rozšiřuje spektrum nabízených výrobků i služeb, například do oblasti ortodoncie. Od roku 2007 je autorizovaným dovozcem produktů American Orthodontics.
Dynamika, modernost, a zároveň pohodlí a péče – jsou základními atributy zásad firmy. Novými webovými stránkami se přibližuje potřebám zákazníka. Velký prostor je věnován i vzdělávání, odborným článkům a také přidaným hodnotám, naplňujícím vizi pomáhat ve zvyšování kvality klinické práce v zubním lékařství, a tudíž ve zlepšování zubní péče o pacienty (univerzitní soutěž studentů, sponzorství vzdělávacích akcí apod.)
ItalDent hrdě patří do exkluzivní skupiny 0,2% českých firem, které mohou používat certifikaci AAA jako symbol nejvyššího ratingového ohodnocení, tedy hodnocení nejvyšší důvěryhodnosti firmy.

Altis Group s.r.o.

Specializujeme se na distribuci a prodej stomatologických výrobků a ortodontického materiálu. V tomto oboru se pohybujeme již mnoho let a stali jsme se vyhledývaným dodavatelem vybavení ortodontických ordinací. Stále zdokonalujeme naše služby a aktualizujeme sortiment podle nejnovějších trendů. Více naleznete na našich webových stránkách www.altisgroup.cz
General partner

Partners

Media partner