KONGRESOVÝ KURZ

Špičková lingvální terapie v roce 2013 – aparát Incognito™

ESFANDIAR MODJAHEDPOUR

Čtvrtek 26. 9. 2013

ESFANDIAR MODJAHEDPOUR

Dr. Esfandiar Modjahedpour

Dr. Modjahedpour se narodil v roce 1969 v Düsseldorfu, stomatologii vystudoval na Semmelweisově univerzitě v Budapešti.

V roce 1991 byl jako mladý lékař na stáži v Lenox Hill Hospital v New Yorku. Svou doktorskou disertaci obhájil v roce 1994.

Od roku 1997 působí jako specialista v oboru ortodoncie a dentofaciální ortopedie. V německém Krefeldu má soukromou ortodontickou praxi.

V roce 2008 získal titul magistra přírodních věd v oboru lingvální ortodoncie na lékařské fakultě v Hannoveru.

Od roku 2008 je akreditovaným a aktivním členem Evropské společnosti lingvální ortodoncie (ESLO) a akreditovaným a aktivním členem Německé společnosti lingvální ortodoncie (DGLO).

V roce 2010 byl prezidentem Kongresu Německé společnosti lingvální ortodoncie, který se konal v Düsseldorfu.

Lingvální aparáty se používají každodenně v ortodontických ordinacích po celém světě. Setkání odborníků ze společností pro lingvální ortodoncii, například na světové nebo evropské úrovni, svědčí o akademickém zájmu našich kolegů, kteří žádají více informací o této metodě léčby.

Zdá se, že plně individualizovaný lingvální systém, jako je Incognito™, může přinést vysoce kvalitní výsledky. Incognito, jako trojrozměrný aparát, kontroluje i torzi, což je důležitý klíč k dokončení případů podle plánu. Individuální nastavení se řídí terapeutickým plánem lékaře. Přesnost aparátu a výsledky léčby byly prokázány v řadě studií uskutečněných v různých zemích světa. Pro dosažení cílů stanovených v plánu je třeba dodržovat přísný léčebný protokol. Přesné drážky zámků společně se správnými ligaturami zajišťují požadované síly, potřebné ke korekci angulace a torze. Pomocí počítačově asistovaného ohýbání oblouků lze dosáhnout přesných pohybů zubů.

Během předkongresového semináře proberu různé kazuistiky a strategie léčby. Cílem semináře je ukázat základní kroky v lingvální ortodoncii. Budou uvedeny i problematičtější případy, aby bylo možné předvést špičkovou mechaniku systému Incognito™ a nového Incognito Lite™.

Snažíme se o ohleduplný přístup k životnímu prostředí. Ke zpracování kongresových materiálů používáme recyklované a k přírodě šetrné materiály.

ČESKÁ ORTODONTICKÁ SPOLEČNOST

GENERÁLNÍ PARTNEŘI

3M Unitek
JPS Dentální výrobky

PARTNEŘI

Altis Group
ROD Praha

PARTNEŘI SEKCE PRO ZUBNÍ TECHNIKY

Dentamed
FORESTADENT

OSTATNÍ PARTNEŘI

SPIDER BAG

© design 2013 | Hanja.eu | webdesign Creative Studio